Karaca Mahallesine Fitnees Aletleri
İlçemiz Karaca Mahallesi Köroğlu Sokak Mevkiine Belediyemizce Fitness aletleri yerleştirilerek Park yapım çalışmaları devam ediyor.
Belediyemizden Gıda Yardımı!
Belediyemizce Ramazan ayında ilçe genelinde ihtiyaç sahibi 250 aileye Ramazan paketi yardımı yapıldı. Yardım paketleri Belediyemiz görevlilerince ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bizzat adreslerine teslim edildi.
07 Ocak 2011 Cuma
30 Ağustos Zafer Bayramının 88.yıldönümünü Kutladık.
30 Ağustos Zafer Bayramının 88. yıldönümü Atatürk Anıtı önünde yapılan törenle kutlandı.
07 Ocak 2011 Cuma
5.uluslararası İstiklal Yolu Zafer Turu Bisiklet Yarışları İnebolu'dan Start Aldı!
Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından bu yıl 5.'si düzenlenen Uluslararası İstiklal Yolu Zafer Turu Bisiklet Yarışlarının startı İnebolu'dan verildi.
Şapka Ve Kıyafet İnkılabının 85.yıldönümü Coşku İle Kutlandı
07 Ocak 2011 Cuma
Donanma Komutanlığından Belediyemize Ziyaret!
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün İnebolu’ya Gelişleri, Şapka ve Kıyafet İnkılabı’nın 85.yıldönümü kutlamalarına iştirak etmek maksadıyla ilçemize gelen TCG Gemlik (F-492) Fırkateyni Hücumbot Filosu Komutanı Tuğamiral Adnan ÖZBAL ile TCG Gemlik Komutanı Dnz.Kr.Yb.Murat UĞUR ve beraberindekiler Belediye Başkanımız Engin UZUNER’i makamında ziyaret ettiler.
07 Ocak 2011 Cuma
Atatürk Yürüyüşü Ve Çelenk Töreni.
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün İnebolu’ya Gelişleri, Şapka ve Kıyafet İnkılabı’nın 85. Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında 25 Ağustos 2010 Çarşamba günü saat 09.30’da Kaymakam Kubilay ANT, Resmi Kurum ve Kuruluşların temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve halkında katılımı ile Belediye Bandosu eşliğinde Atatürk Yürüyüşü yapıldı.
07 Ocak 2011 Cuma
Yamaç Paraşütü Sporcularından Başkanımıza Ziyaret!
25 Ağustos Atatürk'ün İnebolu'ya Gelişlerinin ve Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın ilk nutkunu Söyleyişlerinin 85. yıldönümü etkinleri kapsamında İlçemizde Yamaç paraşütü gösterisi yapacak olan sporcular, Belediye Başkanımız Engin UZUNER'i Makamında ziyaret ettiler.
07 Ocak 2011 Cuma
Tcg Gemlik Fırkateyni , Şapka Ve Kıyafet İnkılabının 85. Yıldönümü Kutlamalarına Katılmak Üzere İlçemiz Limanına Geliyor!..
Büyük Önder Atatürk'ün İnebolu'ya gelişleri, Şapka ve Kıyafet İnkılabı’nın 85.yıldönümü Kutlamalarına iştirak etmek maksadı ile TCG GEMLİK (F-492) (Fırkateyn) harp Filosu Komutanı’nı hamilen 25-26 Ağustos 2010 tarihlerinde İnebolu Liman ziyareti icra edecektir. Gemi; 25 Ağustos 2010 Çarşamba günü saat 10.oo-12.oo ila 14.oo-18.oo arası halkın ziyaretine açılacaktır.
07 Ocak 2011 Cuma
Atatürk Yürüyüşü Yolu Güzergahına Araç Park Yasağı!
Atatürk'ün İnebolu'ya Gelişlerinin "Bu serpuşun İsmi Şapkadır" diyerek , Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın ilk nutkunu Söyleyişlerinin 85. yıldönümü etkinlikleri kapsamında tertiplenen Atatürk Yürüyüşüne katılacakların İlçemiz caddelerinde rahat yürüyüş yapabilmeleri için araç sahiplerinin Yürüyüş Güzergahı olan İlçemiz M.Kemal Paşa Caddesine ve Kutlama Programının gerçekleştirileceği Zafer Yolu caddesine araçlarını park etmemeleri rica olunur.
Toplam 205 Sayfa Bulunmaktadır. Şu anda 183. Sayfadasınız.
<< <  178   179   180   181   182   183   184   185   186   187   188  > >>