Hamamcı Kadı Salih Reis Anıtı Ve Şehit Şerife Bacı Anıt Çevresinin
Milli Mücadelenin simgelerinden olan Hamamcı Kadı Salih Reis Anıtı ile Şehit Şerife Bacı Anıtının çevresi yeşil leylandi, altunitopmaziler, palmiye ve çeşitli bitkilerin dikilmesi ile yeşillendirilerek peyzajı tamamlandı. Belediyemiz ekiplerinin çalışmaları sonucu yeşillendirilen Anıt çevreleri güzel bir görünüme kavuştu.
07 Ocak 2011 Cuma
Orta Refüjler Yaza Hazır!
ORTA REFÜJLER YAZA HAZIR!
07 Ocak 2011 Cuma
İsmet Paşa Caddesi Sahil Bandına Kamelyalar!.
Belediyemizce, halkımızın kullanmaları için on adet ahşap kamelya yaptırılarak, ilçemiz Boyran Mahallesi İsmet Paşa Caddesi sahil bandına aralıklarla yerleştirildi.
07 Ocak 2011 Cuma
Başkan Uzuner’den Fuara Katılanlara Teşekkür Belgesi!
Belediye Başkanımız Engin UZUNER; Kastamonu Dernekler Federasyonu (KASDERFED) tarafından 12-17 Mart 2010 tarihinde Ankara’da organize edilen “Başkentte Kastamonu Günleri-6” Fuarına iştirak eden İlçe Esnaflarına, İnebolu Otantik Pazara ve Heyamola Ekibi Eğitmenine İlçemizin tanıtımına sağladıkları değerli katkıları nedeniyle teşekkür ederek, Teşekkür Belgesi takdim etti. Katılımcılar ile İnebolu 'nun turizm ve ekonomisinin gelişmesi hususunda fikir alışverişinde bulunuldu.
07 Ocak 2011 Cuma
İlçemiz Zafer Yolu Caddesi Orta Refüjler Yeşillendirildi!.
Belediyemizce İlçemiz Zafer Yolu Caddesi üzerindeki orta refüjler altuni topmazı, altuni piramit mazı, çit mazı ve çeşitli bitkilerin aralıklarla dikilmesi ile yeşillendirildi. Belediyemiz Temizlik İşleri ekiplerinin çalışmaları sonucu yeşillendirilen orta refüjler ile Zafer Yolu Caddesi güzel bir görünüme kavuştu.
07 Ocak 2011 Cuma
Ömer Dalgakıran’a Şükran Belgesi Verildi.
Belediye Başkanımız Engin UZUNER, İlçemize tam donanımlı 2004 model Ambulans hibe eden Hayırsever hemşehrimiz Dalgakıran Komprasör A.Ş.’nin sahibi Ömer DALGAKIRAN’a örnek davranışından dolayı teşekkür ederek, 03/05/2010 tarihinde Mayıs ayı Meclis Toplantısı öncesi, Meclis Üyelerinin huzurunda kendisine Şükran Belgesi takdim etti.
Pakize Suda İnebolu’da!..
Haber Türk TV’de “Lezzete Yolculuk” isimli programıyla Türkiye’yi dolaşan ve her hafta Anadolumuzun farklı lezzetlerini tanıtan Pakize SUDA bu hafta İnebolu’daydı.
07 Ocak 2011 Cuma
İlçemiz Şehir Kameraları Yeniden Faaliyette!..
Gurbetteki hemşehrilerimizin memleket hasretlerini gidermek , İnebolu'nun güzelliklerini doya doya izleyebilmelerini sağlamak için, İlçemiz eski Belediye binası önünü, Atatürk Anıtı ve çevresini, Cumhuriyet Caddesini ve Adnan Kahveci sokağı gösterir Şehir kameraları faaliyete başladı. Şehir kameralarından ilçemizi izleyebilmek için; kullanıcı adı kısmına "inebolu", parola kısmını ise boş bırakarak canlı yayına ulaşabilirsiniz.
07 Ocak 2011 Cuma
İlçemiz İsmetpaşa Caddesi Çimlendirildi!.
İlçemiz Boyran Mahallesi İsmet Paşa Caddesi orta refüjler ile Kızıklara Köprüsüne kadar olan sahil bandı çimlendirildi.
07 Ocak 2011 Cuma
İl Jandarma Komutanından Ziyaret!
Kastamonu İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet AKGÜN Belediye Başkanımız Engin UZUNER’i 29/04/2010 günü Makamında ziyaret etti.
Toplam 194 Sayfa Bulunmaktadır. Şu anda 180. Sayfadasınız.
<< <  175   176   177   178   179   180   181   182   183   184   185  > >>