13 Temmuz 2019 Cumartesi Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
BAŞKANIMIZ MUSTAFA HUNER ÖZAY’DAN 15 TEMMUZ AÇIKLAMASI

Belediye Başkanımız Mustafa Huner ÖZAY 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeni ile konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu;

“15 Temmuz 2016 tarihinde cereyan eden ve yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği hain darbe girişimi, kahraman milletimizin cesareti, örnek direnişi ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliği sayesinde bertaraf edilmiş, başarısızlığa uğratılmıştır.

Türk Milletinin gücünü hafife alan vatan hainleri, güçlerinin asla yetmeyeceği bir kalkışmada bulunurken, milletimiz tarih boyunca olduğu gibi, 15 Temmuz gecesi de milli iradesine canı pahasına sahip çıkmıştır. Hainler topluluğunun uçak, tank ve ağır silahlarına karşılık milletimiz büyük bir kahramanlıkla, milli birlik beraberlik ve dayanışma ile İstiklal Marşımızdaki gibi göğsünü siper etmiştir.

Milletimiz, 15 Temmuz gecesi sokaklarda tıpkı Çanakkale Savaşında, İstiklal Harbinde olduğu gibi yaşlı–genç, çocuk–kadın demeden tüm fertleriyle tek yürek, tek bilek olmuş ve milli iradesini darbecilere çiğnetmeyen Türk milleti olduğunu tüm dünyaya göstermiştir.15 Temmuz, demokrasi mücadelesini destekleyen tüm vatandaşların, hukuk devletinin, hak ve özgürlüklerinin zaferidir.

Bu vesileyle, bir kez daha insanlık dışı bu kanlı darbe girişimini lanetliyor, 15 Temmuz Şehitleri ve tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.''dedi.