14 Haziran 2019 Cuma Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
BAŞKANIMIZDAN, YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARI MESAJI

Belediye Başkanımız Mustafa Huner ÖZAY, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’na girecek olan öğrencilere başarı dileklerini ileterek;

‘’Gençlerimiz önemli bir maratonun finaline geldiler. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek inşa etmek için değerli öğretmenlerimizin, velilerimizin özverili çalışmaları ve destekleri ile sınava hazırlanan öğrencilerimiz, hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’na girerek emeklerinin karşılığını almak için çaba harcayacaklar. İnanıyorum ki çalışan ve emek harcayan tüm gençlerimizin Allah’ın izniyle bu sınavı hakkıyla geçeceğinden hiç şüphem yok. Temennim, kendileri adına doğru meslekleri seçmeleri ve yaşadıkları şehre, ülkelerine ve dünyaya faydalı birer meslek erbabı olmalarıdır.

15-16 Haziran 2019 tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’na girecek olan bütün adaylara başarılar diliyor, onları bu sınava hazırlayan öğretmenlerimize ve velilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.