?stiklal Madalyal? Tek ?l?e T.C. İnebolu Belediyesi | www.inebolu.bel.tr
31 Mayıs 2019 Cuma Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
BAŞKANIMIZ MUSTAFA HUNER ÖZAYIN LGS SINAV MESAJI

Belediye Başkanımız Mustafa Huner ÖZAY, 01 Haziran 2019 Cumartesi günü yapılacak olan LGS (Liseye Giriş Sınavı) öncesinde bir mesaj yayımladı.

Mesajında: ‘‘Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim hayatında dönüm noktası olan bu önemli sınavı başarıyla atlatmalarını diliyorum. Hükümetimizin yapmış olduğu eğitim yatırımları geleceğimizi şekillendirecek olan gençlerimizin önünü açmaktadır. LGS sınavına girecek öğrenci kardeşlerimizin de gönüllerinden geçen okullara kavuşacağını düşünüyorum. Söz konusu sınav her ne kadar önemli olsa da, hayatta hiçbir şey siz öğrencilerimizin sağlığından ve psikolojisinden daha önemli değildir.

Bu vesileyle Sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan tüm öğrencilerimizin ve her zaman destekleriyle evlatlarının yanında olan velilerimizin sınav heyecanını paylaşıyor, LGS’ye (Liseye Giriş Sınavı) girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum." dedi.