31 Mayıs 2019 Cuma Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
BELEDİYE BAŞKANIMIZ MUSTAFA HUNER ÖZAY’DAN KADİR GECESİ MESAJI

Belediye Başkanımız Mustafa Huner ÖZAY, Kadir Gecesi nedeniyle mesaj yayımladı. Mesajında;

“Sosyal hayatta dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğun bir şekilde yaşanmasına vesile olan, pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, ilahî af ve mağfiret niyazlarını zirveye taşıyan, şükran hislerimizi canlandırarak bizlere yoksulların, çaresizlerin halinden anlama şuuru veren ve “sabır” denilen yüksek ahlakî meziyetimizi geliştiren oruç ibadetiyle geçirdiğimiz rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, Yüce Kitabımız’da “bin aydan daha hayırlı” olduğu bildirilen Kadir Gecesini idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor ve bu gecenin, insanlığın barış, huzur ve saadetine, bütün müminlerin de affına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.