13 Mayıs 2019 Pazartesi Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
DENİZ KUVVETLERİ ATATÜRK RALLİSİ İLE UZMAR DRAGON BOT TAKIMI İLÇEMİZDE KARŞILANDI

Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun’a çıkışının 100. Yılı onuruna düzenlenen       Deniz Kuvvetleri Atatürk Rallisi ile Uzmar Dragon Bot Takımı 11 Mayıs 2019 Cumartesi günü ilçemize geldi.

İnebolu Limanı'na demirleyen 17 yelkenli yat ve 15 kişilik dragon bot sporcusu, Kastamonu Vali Yardımcısı Ünal KILIÇARSLAN, İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan ATASOY, Belediye Başkanımız Mustafa Huner ÖZAY ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Etkinlik, İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan ATASOY, Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü ve Dragon Bot Ekibi Antrenörü Zafer BENLİ ve Atatürk Rallisi Komodoru Ali Rıza KADİZ’in  konuşmalarının ardından İnebolu Belediyesi Heyamola Ekibi’nin gösterisi ve Dragon Bot Takımı’nın marşının söylenmesiyle sona erdi.