?stiklal Madalyal? Tek ?l?e T.C. İnebolu Belediyesi | www.inebolu.bel.tr
31 Aralık 2019 Salı Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
BELEDİYE BAŞKANIMIZ MUSTAFA HUNER ÖZAY’IN YENİ YIL MESAJI

Belediye Başkanımız Mustafa Huner ÖZAY, yeni yıl nedeni ile mesaj yayınladı. Mesajında;

‘‘2019 yılını geride bırakırken, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla daha girmenin mutluluğu içerisindeyiz.

Göreve geldiğimiz 2019 yılının ardından, yeni yılda da hizmetlerimiz vatandaşlarımız odaklı, temel hedeflerimiz şeffaflık ve verimlilik olup, sizlerin desteği ile artarak devam edecektir. İlçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. İlçemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir şehir olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da aynı heyecan ve azimle sürecektir. 2020 yılında birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel çalışmaları gerçekleştireceğimize yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 2020 yılının sağlıklı, huzurlu, başarılı ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ederek, tüm hemşehrilerimin yeni yılını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.’’ dedi.