04 Mart 2019 Pazartesi Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
İNEBOLU ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKANIMIZ ENGİN UZUNER'E ZİYARET

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında düzenlenen 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Samsun Bölge Yarışmasına katılan İnebolu Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Bülent YILMAZ ve öğrencileri Sümeyye Sıla YILDIZ, Zeynep YAMAN, Melike CANBAZ ve Gamze Nur KOÇ, Türk Dili ve Edebiyatı Alanında Birincilik ödülü kazandılar.

İnebolu Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sait FAZLIOĞLU, Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Bülent YILMAZ ve öğrenciler Sümeyye Sıla YILDIZ, Zeynep YAMAN, Melike CANBAZ ve Gamze Nur KOÇ, Belediye Başkanımız Engin UZUNER’i 01 Mart 2019 Cuma günü makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanımız Engin UZUNER, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından düzenlenen 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Samsun Bölge Yarışmasında İnebolu Anadolu Lisesinin Türk Dili ve Edebiyatı Alanında Birincilik ödülü alan öğretmen ve öğrencilerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

İNEBOLU ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKANIMIZ ENGİN UZUNER'E ZİYARET