31 Aralık 2018 Pazartesi Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
BELEDİYE BAŞKANIMIZ ENGİN UZUNER'İN YENİ YIL MESAJI

Belediye Başkanımız Engin UZUNER, yeni yıl nedeni ile mesaj yayınladı. Mesajında;

"Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren İnebolu’muzun daha güzel ve yaşanabilir bir şehir olması için çaba gösterdik. Yeni yılda da hayata geçireceğimiz projelerimizle, İnebolu’muzu çok daha güzel yarınlara taşıyacağımıza gönülden inanıyorum. Daha fazla hizmet etme gayretiyle yaşanabilir bir İnebolu inşa etme çabamızı, Sizlerden aldığımız güç ve destekle 2019 yılında da sürdürmeye devam edeceğiz.

2019 yılının hedeflerimize ulaşmada yeni bir fırsat olması inancıyla, İnebolu’muza, ülkemize, aziz milletimize ve tüm insanlığa; sağlık, huzur, barış ve refah getirmesini, birlik ve beraberlik anlayışımızın pekişmesine vesile olmasını temenni eder, tüm hemşehrilerimin yeni yılını en içten duygularımla kutlarım" dedi.