23 Kasım 2018 Cuma Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Engin UZUNER, Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında;
Değerli Öğretmenlerimiz;
''Çocuklarımızı, yani geleceğimizi emanet ettiğimiz, her şartta ve her koşulda insan yetiştirmeyi amaç edinen, hiçbir zorluktan kaçınmayan, gerekirse bu yolda canını ortaya koyan, bilimin ve aydınlık düşüncenin mimarları değerli öğretmenlerimiz sizler her şeyin en iyisini en güzelini hak etmektesiniz. Bizler sizin açtığınız aydınlık yoldan yürüdük, çocuklarımızda bu yolda yürümeye devam edecektir. Bu günün yönetenleri olarak ne yaparsak yapalım, sahip olduğumuz genç ve dinamik nüfusu işleyecek, cevherleri bulup ortaya çıkaracak ve ülke hizmetine sunacak kişiler sizlersiniz. Başöğretmen Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk “Milletleri kurtaranlar; yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden yoksun millet; henüz millet adını almak kabiliyetini kazanmamıştır.” sözüyle de öğretmenlerimizin Türkiye’nin çağdaşlaşmasındaki önemi açıkça ortaya koymaktadır.
Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi; ancak eğitim ve öğretimin; kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile mümkün olabilir.
Sizler aydınlanma devriminin yılmaz bekçileri, kalemi elinde, emeği bileğinde, sevgisi yüreğinde irfan ordumuzun değerli öğretmenleri, başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere ebediyete göç eden tüm öğretmenlerimizi minnet ve şükranla anarken, sizin ve ülkemizdeki tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü içtenlikle kutluyor, saygı ile selamlıyorum.'' dedi.

Engin UZUNER