26 Ekim 2018 Cuma Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
BELEDİYE BAŞKANIMIZ ENGİN UZUNER’İN CUMHURİYETİMİZİN 95. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA MESAJI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 95. Yıldönümü nedeniyle Belediye Başkanımız Engin UZUNER mesaj yayımladı. Mesajında;

‘‘Türk tarihinin en büyük bayramı, gücünü ve kaynağını hür iradesinden alan ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “En Büyük Eserimdir” diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıl dönümüne erişmenin engin gururunu, onurunu, sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Türk Milleti'nin, Atatürk'ün çevresinde kenetlenmesiyle yürütülen Kurtuluş Savaşının zaferle sonuçlanması ve ardından Cumhuriyetimizin kurulması, tarihte ender kaydedilen bir başarıdır.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde büyük Türk Milleti'nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizin, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatılması herkesin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur. Cumhuriyetimizin temel değerlerine yürekten inanarak, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere değerli varlığımız Cumhuriyetimizin kurucuları, tüm şehitlerimizin aziz ruhları önünde saygı ile eğilirken, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyor, başta İnebolulu hemşehrilerimiz olmak üzere tüm Türk halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum’’ dedi.