10 Ekim 2018 Çarşamba Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
BELEDİYE BAŞKANIMIZ ENGİN UZUNER’İN 10.10.2018 TARİHLİ BASIN AÇIKLAMASIDIR

Sevgili İnebolulular,  Saygıdeğer Hemşehrilerim;
Öncelikle bizi ve çalışmalarımızı desteklerinizden dolayı Siz değerli halkıma, hemşehrilerime  çok teşekkür ederim.
Değerli Hemşehrilerim; yeni proje tanıtımı ve İlçemizde son günlerde dolaşan ve manası anlaşılamayan asılsız dedikoduları; Devletimiz tarafından yapılacak işlerle ilgili bürokratların yaptığı baskı ve engellemeleri, son günlerde yapılan hizmetleri hazmedemeyen taraflı ve yanlı bürokrat ve kişilerin su ile ilgili yapmış olduğu spekülatif haberleri;  Belediyemiz ile ilgili ilçemizde iş ve işlemler yapan Memurları tehdite varan baskıları, bazı memur ve bürokratların kendi görevlerini yerine getirmeyerek siyasete soyunmalarını ve seçim yaklaşırken çirkinleşen kişiler ve siyasetçileri ile ilgili halk toplantısı yapılacaktır.
Siz değerli halkımızla,  hemşehrilerimizle   karşılıklı  soru cevap şeklinde bilgi alışverişinde  bulunabileceğimiz,  sohbet ortamında  talep  ve  dertlerinizi dinleyip,  çözümler  üretebileceğimiz   halk  toplantısının  ileri  ki  günlerde  tarihi  belirlenerek  Siz  değerli  halkımıza  duyurulacaktır.
Kamuoyuna saygı ve hürmetlerimi sunarım.

Engin UZUNER
İnebolu Belediye Başkanı