25 Eylül 2018 Salı Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
İNEBOLU’DAN KASTAMONU’YA ATATÜRK VE İSTİKLAL YOLU YÜRÜYÜŞÜ TÖRENİNE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Milli Mücadelenin kazanılması için ecdadımızın büyük kahramanlıklarla dolu, tarihe altın harflerle yazılan, Kurtuluş Savaşı’nda Kastamonu halkının yapmış olduğu fedakarlıkları anmak ve İstiklalin kazanılmasına dair verilen mücadelenin gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlamak amacıyla, her yıl Kastamonu Valiliği himayelerinde gerçekleştirilen Atatürk ve İstiklal Yolu yürüyüşü bu yıl da 26 - 29 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

26-29 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan İnebolu’dan Kastamonu’ya Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü, 26 Eylül 2018 Çarşamba günü saat 09:30’da İnebolu Türk Ocağı Binası önünde yapılacak törenle birlikte başlayacaktır.

Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü törenine katılmak üzere, tüm halkımızı İnebolu Türk Ocağı Binası önüne bekliyoruz.