20 Eylül 2018 Perşembe Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Türk Vatanı ve Türk Devletinin bölünmez bütünlüğü, milletimizin bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan ve bu uğurda yaralanan Gazilerimize şükran ve minnet duygularımızın sunulması amacı ile Atatürk Anıtı önünde 19 Eylül 2018 Çarşamba günü saat 11.15'de tören düzenlenerek "Gaziler Günü" kutlandı.
Anıt önündeki  törene  İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan ATASOY,Belediye Başkan Vekilimiz Ayşe BAYSAL,Cumhuriyet Başsavcısı Erkan YILMAZ, Garnizon Komutanı Kd.Bçvş İrfan TUĞRUL, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Muzaffer YEŞİLYURT, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ferhat GÜL, Askeri ve Adli Erkan,  Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri ve İlçe Başkanları, Banka Müdürleri,Şehit yakınları ve Gazilerin  katılımı ile gerçekleşti.
İnebolu Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunumunun ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Askerlik Şubesi Başkanı Kd.Bçvş İrfan TUĞRUL tarafından gerçekleştirildi.Proğramın ardından İlçemiz Anadolu İmam Hatip Lisesinin adı düzenlenen törenle Şehit Arif DEMİREL Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak değiştirildi.

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI