16 Eylül 2018 Pazar Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
BELEDİYE BAŞKANIMIZ ENGİN UZUNER’DEN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI

Belediye Başkanımız  Engin UZUNER, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlangıcı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkanımız UZUNER, tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarılı bir yeni eğitim ve öğretim yılı diledi.

Belediye Başkanımız Engin UZUNER mesajında;

“Bugün, öğrencisi, öğretmeni, yöneticisi ve velisi ile birlikte, birlik ve beraberlik içinde, yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, gençlerimiz, yeni eğitim yılında eğitim meşalesini en yükseklere taşıma görevini üstlenmektedirler.  Eğitim, geleceğin temellerini atan, bilimsel, sosyal ve kültürel gelişimin alt yapısıdır. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Gençler, vatanın bütün ümit ve istikbali Size, genç nesillerin anlayış ve enerjisine bağlanmıştır’ diyerek gençlere olan inancını belirtmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle Başöğretmen Atatürk’ün; ‘Yeni nesil Sizin eseriniz olacaktır.’ diye hitap ettiği değerli öğretmenlerimizin ve ülkemizi güvenle geleceğe taşıyacak olan tüm öğrencilerimizin yeni ders yılını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.