04 Eylül 2018 Salı Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
BELEDİYEMİZE KEPÇE HİBE EDİLDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet BAHÇELİ ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Sayın Sadir DURMAZ’ın destekleri ile Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Belediye Başkanlığı’mız bünyesinde kullanılmak üzere 1 adet kepçe hibe edildi.

Konu ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Engin UZUNER;

Yaptığımız yoğun çalışmalar sonucunda Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet BAHÇELİ ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Sayın Sadir DURMAZ’ın destekleri ve Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Belediyemize bir adet kazıcı-yükleyici (kepçe) hibe edildi. Kazıcı-yükleyici iş makinemiz, ilçemize getirilerek hizmete kazandırıldı. Vatandaşlarımızın hakettiği kaliteli hizmeti vermek için Belediyemizin imkanlarının artırılması hususunda desteklerinden dolayı Öncelikle Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet BAHÇELİ’ye, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Sayın Sadir DURMAZ’a ve Türkiye Belediyeler Birliği'ne İnebolu halkı adına çok teşekkür ediyorum. İşlerimizin çok yoğun olduğu bir dönemde böyle bir ihtiyacımızı karşıladılar. Araç parkımızı daha da güçlendirdiler. Şahsım, çalışanlarım ve İnebolu halkı adına tekrar teşekkür ediyor, ilçemize, Belediyemize ve halkımıza hayırlı olsun diyorum" dedi.

BELEDİYEMİZE KEPÇE HİBE EDİLDİ