02 Ağustos 2018 Perşembe Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU BAŞKANLIĞINDAN, İNEBOLU İSTİKLAL 2. AÇIK DENİZ YÜZME YARIŞI İÇİN YERİNDE İNCELEME

TUREKS Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenen, “Shinng Star  Awards 2016- Eğlence Ödülleri” Yarışmasında yılın sporcu şehir kimliği kapsamında ATRAX 2016 Tema Yıldızları kategorisinde, ilk defa gerçekleştirilen “İnebolu İstiklal Açık Deniz Yüzme Yarışması’’  Jüri Özel Ödülüne layık görülmüş idi.

Bu yıl, İstiklâl Madalyalı ve Beratlı İnebolu’muzun gurur kaynağı, mert ve cesur denizci ecdatlarımızın milli mücadele ruhunu yaşatmak üzere Belediyemizce ‘‘8. Uluslararası İnebolu Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali’’ kapsamında 12 Ağustos 2018 tarihinde İnebolu İstiklal Açık Deniz Yüzme Yarışının 2. si gerçekleştirilecektir.

İnebolu İstiklal 2. Açık Deniz Yüzme Yarışı hazırlıklarını yerinde incelemek üzere, Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığı Açık Su MHK Başkanı Ömer AKGÜL ilçemize geldi.

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığı Açık Su MHK Başkanı Ömer AKGÜL, Belediye Başkan Vekilimiz Mete YENİ ve  Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Sevinç ÖZLÜ,  İnebolu İstiklal 2. Açık Deniz Yüzme Yarışının yapılacağı İnebolu Limanında incelemelerde bulundu. 1500 metre ve 3000 metre kategorilerinde gerçekleştirilecek Açık Deniz Yüzme Yarışlarının yerinde planlaması yapılarak program akışı bir kez daha gözden geçirildi.