30 Temmuz 2018 Pazartesi Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
8. ULUSLARARASI İNEBOLU HEYAMOLA DENİZ ŞENLİKLERİ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ HAZIRLIKLARI SÜRATLE DEVAM EDİYOR

İnebolu Belediyesince tertiplenen, bu sene sekizincisi düzenlenecek olan “İnebolu Uluslararası Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali” 10-11-12 Ağustos tarihlerinde konserler, yabancı halk danslarının gösterileri, açılış, sergiler, deniz şenlikleri, İnebolu İstiklal 2. Açık Deniz Yüzme Yarışması ve çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Bu yıl 8.ncisi gerçekleştirilecek olan Festival kutlama etkinlikleri hazırlıkları Belediyemizde süratle devam ediyor. Festival programının netleşmesinin ardından Belediyemiz davetiyeler, afişler, ilanlar ile çevre ilçelere il merkezine ve tüm hemşehrilerimize davette bulunuyor.

8. İnebolu Uluslararası Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali etkinliklerinde Kral FM Gönül Dostu Şener ‘in sunuculuğunda, 10 Ağustos Cuma akşamı  saat 21.00’ de Filiz SATIK, saat 22.30’da Buray, 11 Ağustos Cumartesi akşamı saat 22.00’de  Volkan KONAK, 12 Ağustos  Pazar akşamı  saat 21.00’de İlyas YALÇINTAŞ, saat 22.30’da Linet sahne alacaklar.

Festival Programında, Azerbaycan, Gürcistan, Ukrayna, Romanya, K.K.T.C. Halk Dansları Toplulukları  gösteriler sunacak. 10 Ağustos 2018 Cuma günü saat 13.30’da Şehit Jandarma Uzman Çavuş Arif DEMİREL Kent Ormanı açılışı, 12 Ağustos 2018 Pazar günü saat 09.00’da İnebolu İstiklal 2. Açık Deniz Yüzme Yarışı 1500 metre ve 3000 metre kategorilerinde gerçekleşecek, saat 14.00’de Deniz Şenlikleri yapılacaktır.

İnebolu Belediyesi, İnebolu için en iyisi düşüncesiyle bu yılda festival hazırlıklarına süratle devam ediyor.