20 Temmuz 2018 Cuma Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
BAŞKANIMIZIN, 8. ULUSLARARASI İNEBOLU HEYAMOLA DENİZ ŞENLİKLERİ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ AÇIKLAMASI

İnebolu Belediyesince tertiplenen, bu sene sekizincisi düzenlenecek olan “Uluslararası İnebolu Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali” 10-11-12 Ağustos tarihlerinde konserler, yabancı halk danslarının gösterileri, açılış, sergiler, deniz şenlikleri ve çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Konu ile ilgili Belediye Başkanımız  Engin UZUNER şu açıklamalarda bulundu;

"İş başına geldiğimiz günden bu zamana unutulmuş ve unutturulmuş deniz şenliklerini festival kapsamında düzenleyerek, Türkiye’nin starlarını, uluslararası halk dansları topluluklarını ve farkındalık yaratacak etkinlikleri, İnebolu İstiklal Açık Deniz Yüzme Yarışlarını, Deniz Şenliklerini, doğa, tarih, kültür kenti ilçemize kazandırdık. Bu senede 8. Uluslararası İnebolu Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivalini,  inşallah 10-11-12 Ağustos 2018 tarihlerinde yapacağız. Bu kapsamda, 10 Ağustos 2018 Cuma günü Şehit Jandarma Uzman Çavuş Arif DEMİREL Kent Ormanı açılışını gerçekleştireceğiz.

Festivalde Türkiye’nin birbirinden ünlü Sanatçıları Linet, Volkan KONAK, BURAY, İlyas YALÇINTAŞ, Filiz SATIK’ı İnebolulu hemşehrilerimiz ve misafirlerimizle buluşturacağız.

Ayrıca, 12 Ağustos 2018 Pazar günü festival etkinliği olarak Deniz Şenlikleri kapsamında İnebolu İstiklal Açık Deniz Yüzme Yarışının ikincisini gerçekleştireceğiz.

İlçe dışındaki hemşerilerimiz, gurbetçilerimiz bu tarihlerde ilçemizde toplanabilirler, misafirlerini ağırlayabilirler. Her yıl bir öncekinden daha farklı etkinliklerle bölgemizin öncüsü durumuna geldik. Her zaman dediğimiz gibi Festivalimiz İstiklal Madalyalı İlçemize armağanımızdır.” dedi.

İnebolu Belediyesi, İnebolu için en iyisi düşüncesiyle bu yılda festival hazırlıklarına süratle devam ediyor.