13 Temmuz 2018 Cuma Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA PROGRAMI BAŞLADI

Askeri yapılar içine yuvalanmış terör örgütü FETÖ/PDY üyesi bir grup tarafından, 15 Temmuz 2016 tarihinde Türk Milletine , Türk Demokrasisine ve Milli İradeye karşı bir kalkışmaya bulunulmuştu.

15 Temmuz darbe teşebbüsünün Milletin Demokrasisine sahip çıkması şuuru ile yine milletçe engellendiğinden hareket ederek bu şuurun canlı tutulması amacıyla Cumhurbaşkanlığımızın talimatları ve himayeleri ile İlçemizde de 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programı, 13 Temmuz 2018 Cuma günü saat 11:00’de İlçemiz Müftülük Binası önünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü temalı fotoğaf sergisi açılışı ile başladı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü temalı fotoğaf sergisi açılışına, İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan ATASOY, Belediye Başkanımız Engin UZUNER, Cumhuriyet Başsavcısı Erkan YILMAZ, Kamu Kurum ve Kurumlarının Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, İl Genel Meclis Üyeleri ve beraberindeki heyet katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü temalı fotoğaf sergisi açılışının ardından saat 12.00’de Cuma namazından önce bütün Şehitlerimizin ruhu için Yahyapaşa Camiinde Mevlid-i Şerif kıraat olundu.

Program 15 Temmuz 2018 Pazar günü aşağıda gösterildiği şekilde devam edecektir.

Saat 11:00 – Şehitlerimizin kabirlerinin ziyareti, Müftü ve diğer görevlilerce Kur’an-ı Kerim Tilaveti yapılması ve duaların okunması

• Belen Köyü Şehit Kabrinin Ziyareti
  • Dibek Köyü Şehit Kabrinin Ziyareti
  • Çubuk Köyü Şehit Kabrinin Ziyareti