04 Temmuz 2018 Çarşamba Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
İNEBOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DUYURU

İnebolu Belediye Başkanlığı, Belediye Başkanımız Engin UZUNER’in adını kullanarak maddi yardım talep eden şahıslara karşı dikkatli olunmasına ilişkin bir açıklama yayımladı.

Dolandırıcıların İnebolu Belediye Başkanımız Engin UZUNER’in adını kullanarak iş adamlarından üniversite öğrencileri için yardım talebinde bulunulduğu duyumlarının alınması üzerine İnebolu Belediye Başkanlığınca bir açıklama yapılması lüzumu hasıl olmuştur.

Belediye Başkanımız Engin UZUNER’in adını kullanarak gerek İstanbul gerekse ilçemizde bulunan iş adamlarımızdan, öğrenim gören üniversite öğrencileri için maddi yardım talebinde bulunulduğu duyumları alınmıştır. Bu tür arama ve taleplerle İnebolu Belediye Başkanımız Engin UZUNER’in hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. İnebolu Belediye Başkanımız Engin UZUNER ile görüşülmeden bu tür maddi yardım taleplerine kesinlikle itibar edilmemesi gerekmektedir.

Benzer durumlarla karşılaşan vatandaşlarımızın en yakın Polis Merkezine müracaatta bulunmasını önemle rica ederiz.