14 Haziran 2018 Perşembe Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
BELEDİYE BAŞKANIMIZ ENGİN UZUNER’İN JANDARMA TEŞKİLATININ 179. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Engin UZUNER, Jandarma Teşkilatımızın 179.  Kuruluş Yıldönümü nedeni ile mesaj yayınladı. Mesajında;
''Vatanımızın bölünmez bütünlüğünün korunmasında, Ülkemizde huzur ve güvenliğin sağlanmasında üstün bir vazife anlayışı ile görev yapan Jandarma Teşkilatımızın 179. Kuruluş Yıldönümünü gururla kutlamaktayız.

Kuruluşu olan 1839’dan bugüne, milletimizin can ve mal güvenliğini sağlamak adına, gece gündüz demeden fedakârca çalışan Jandarma Teşkilatımız, Asayişten Teröre, Toplumsal olaylardan trafiğe, Kaçakçılık suçlarından Organize suç çeteleri ile mücadeleye kadar geniş yelpazede başarılı bir görev yapmış ve yapmakta olup görevlerinin infazında gösterdikleri fedakârlık ve feragat örneği ile yüce milletimizin sevgisine ve güvenine mashar olmuştur.

Jandarma Teşkilatımızın bu zor ve onurlu görevi, şanlı geçmişinde olduğu gibi layıkı ile yerine getireceğine her alanda ulaşmış olduğu başarı çizgisini, üstün vazife bilinci ve hizmet anlayışı ile daha üst seviyelere yükselteceğine inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle; Vatanımız, Milletimiz ve Devletimiz uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Jandarma Teşkilatımızın 179. Kuruluş Yıldönümü içtenlikle kutluyor, tüm mensuplarına aileleri ile sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.'' dedi.