31 Mayıs 2018 Perşembe Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
İNEBOLU İSTİKLAL 2. AÇIK DENİZ YÜZME YARIŞI BAŞVURULARINDA SON GÜN

Belediyemizce;  “8.Uluslararası İnebolu Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali “ Deniz Şenlikleri Etkinliklerinde kapsamında, 12 Ağustos 2018 Pazar günü “İnebolu İstiklal 2. Açık Deniz Yüzme Yarışı” gerçekleştirilecektir.

Milli mücadele yıllarında,  şiddetli fırtınalarda, uzaklarda demir atan cephane yüklü gemiden; cephaneyi, limanı- rıhtımı olmayan sahile,  karaya çıkartarak tahliyesini gerçekleştiren, destansı mücadeleleriyle Kurtuluş Savaşının kazanılmasında büyük rol oynayan; tüm yürekli denizci ecdatlarımızın,  milli mücadele ruhunu yaşatmak üzere, 12 Ağustos 2018 Pazar günü İnebolu Deniz Şenlikleri etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan ‘‘İnebolu İstiklal 2. Açık Deniz Yüzme Yarışı’’na müracaatlar bugün mesai saatinde sona erecektir.

31 Mayıs 2018 Perşembe günü(bugün) saat 17.30’da sona erecektir. Bu tarihten itibaren yeni başvuru kayıtları kabul edilmemektedir. İnebolu İstiklal 2. Açık Deniz Yüzme Yarışına gösterilen ilgi ve alakadan dolayı yüzücülerimize teşekkür ederiz.

İnebolu İstiklal 2. Açık Deniz Yüzme Yarışına katılım listesi önümüzdeki günlerde resmi web sayfamızdan yayınlanacaktır.