02 Mayıs 2018 Çarşamba Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
İNEBOLU İSTİKLAL 2. AÇIK DENİZ YÜZME YARIŞI KAYITLARI BAŞLADI
İNEBOLU İSTİKLAL 2. AÇIK DENİZ YÜZME YARIŞI  KAYITLARI BAŞLADI

‘‘İnebolu İstiklal 2. Açık Deniz Yüzme Yarışı’’ kayıtları 02 Mayıs 2018 Çarşamba günü (bugün) başlamıştır.

Milli mücadele yıllarında,  şiddetli fırtınalarda, uzaklarda demir atan cephane yüklü gemiden; cephaneyi, limanı- rıhtımı olmayan sahile,  karaya çıkartarak tahliyesini gerçekleştiren, destansı mücadeleleriyle Kurtuluş Savaşının kazanılmasında büyük rol oynayan; tüm yürekli denizci ecdatlarımızın,  milli mücadele ruhunu yaşatmak üzere, 12 Ağustos 2018 Pazar günü İnebolu Deniz Şenlikleri etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan ‘‘İnebolu İstiklal 2. Açık Deniz Yüzme Yarışı’’na katılmaya davet ediyoruz.

İNEBOLU İSTİKLAL 2. AÇIK DENİZ YÜZME YARIŞI DUYURUSU

Belediyemizce;  “8.Uluslararası İnebolu Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali “ Deniz Şenlikleri Etkinliklerinde kapsamında, 12 Ağustos 2018 Pazar günü “İnebolu İstiklal 2. Açık Deniz Yüzme Yarışı” gerçekleştirilecektir.

Kayıt Başlangıç Tarihi         : 02 Mayıs 2018  -  saat  12.00

Kayıt Bitiş Tarihi                  : 31 Mayıs 2018  -   saat 17.30

İNEBOLU İSTİKLAL 2. AÇIK DENİZ YÜZME YARIŞINA

KATILACAKLARDA  ARANAN ŞARTLAR :

KATILIM ŞARTLARI – 1500m.

a) Başvuru Kayıt Formu (Eksiksiz doldurulmuş ve gerekli yerleri imzalanmış olacak)

b) 2017-2018 Dönemi Geçerli Lisans

c) Nüfus Cüzdanı fotokopisi (Yabancılar  için Pasaport  fotokopisi A4  kağıda)

d)18 yaş altı yüzücüler için Noter onaylı Veli İzin belgesi

KATILIM ŞARTLARI – 3000 m.

a)Başvuru Kayıt Formu (Eksiksiz doldurulmuş ve  gerekli  yerleri imzalanmış olacak)

b)2017 – 2018 Dönemi Geçerli Lisans

c)Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Yabancılar için Pasaport fotokopisi A4 kağıda)

d)Daha önce Açık Deniz Yüzme yarışına katıldığını gösterir belge

e)18 yaş altı yüzücüler için Noter onaylı Veli İzin belgesi

YARIŞMAYA KAYIT İŞLEMLERİ:

Yarışmaya kayıt işlemleri;  İnebolu Belediyesi resmi internet sitesi www.inebolu.bel.tr’ üzerinden Başvuru kayıt formu çıktı alındıktan  sonra eksiksiz  olarak doldurularak, ıslak  imzalı olarak, yukarıda  belirtilen  diğer  belgeler ile  birlikte     info@inebolu.bel.tr ‘ye yada İnebolu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün 0(366) 8112470 no’lu faksına  31 Mayıs 2018 Perşembe günü  saat 17.30’a kadar  gönderilmek  sureti  ile yapılacaktır.

Kesin kayıt işlemi için, yukarıda belirtilen belgeler tarayıcıdan geçilerek info@inebolu.bel.tr adresine elektronik posta ile yada İnebolu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün 0(366) 8112470 no’lu faksına gönderildikten sonra;  ayrıca Başvuru Kayıt Formunun aslı ıslak imzalı olarak, “İnebolu Belediyesi Camikebir Mahallesi Gümrük Sokak No: 4 İnebolu/Kastamonu “ adresine posta yolu ile 31.05.2018 Perşembe günü saat 17.30’a kadar gönderilmesi ile kesin kayıt işlemi gerçekleştirilecektir.

EVRAKLARINI ZAMANINDA GÖNDERMEYEN YÜZÜCÜLERİN BAŞVURULARI GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.

KESİN  KAYIT:

Yukarıda belirtilen belgeler eksiksiz olarak teslim alındıktan sonra, ıslak imzalı Başvuru Kayıt formunun aslının Belediyemize ulaştığı  tarihten  itibaren sporcular kesin kayda alınarak, sporcu numaraları verilecektir.  Söz konusu belgeler teslim alınmadan yarışa kayıt yapılmayacaktır. Asil kayda alınan sporcuların listesi,  İnebolu Belediyesi resmi sitesi  www.inebolu.bel.tr’de ilan edilecektir.

İnebolu İstiklal 2.  Açık Deniz Yüzme Yarışına kayıt yaptırarak katılmayan yüzücüler, daha sonra yapılacak yüzme yarışlarına kabul edilmeyecektir.

YARIŞMA TAKVİMİ:

Başvuruların Başlaması          :           02 Mayıs  2018    saat:12.00

Son Başvuru Tarihi                :           31 Mayıs  2018    saat:17.30

Teknik Toplantı Tarihi            :           11 Ağustos 2018  saat:16.00

Yarışma Tarihi                        :           12 Ağustos 2018

Yarışma Yeri                          :           İnebolu Boyran sahili/ İnebolu Limanı(olumsuz  Hava  koşullarında)

ORGANİZASYON DETAYLARI

• Yarışlara katılım tamamen ücretsizdir.
  • Yarışmamız 225 sporcu ile sınırlıdır.
  • İstanbul’dan ulaşım,  İnebolu’da konaklama, kahvaltı ve akşam yemekleri İnebolu Belediyesi tarafından karşılanacaktır.
  • Katılan tüm sporculara havlu, T-shirt, bone verilecektir.
  • Yarışmayı tamamlayan her sporcuya İstiklal Madalyası Madalyonu verilecektir.
  • Yarışmayı tamamlayan her sporcuya katılım sertifikası verilecektir.
  • Genel Klasmanda kadın  ve  erkeklerde  ilk üç’e giren yüzücülere kupa ve İstiklal Madalyası Madalyonu  verilecektir.
  • Yaş Kategorisine göre kadın ve erkeklerde ilk  üç’e giren  yüzücülere kupa ve İstiklal Madalyası Madalyonu verilecektir.
  • 2017 yılında Manş Denizini yüzerek geçen yüzücülere Plaket verilecektir.
  • Sporcuların, orjinal lisans belgelerini,  yarışma alanına geldiklerinde “Hakem Komitesine” teslim etmeleri gerekmektedir. Lisanslar yarış sonrasında katılım sertifikaları ile birlikte sporculara iade edilecektir.
  • Yüzme zaman limiti 1.500 m. için 90 dakika, 3.000 m. için 120 dakikadır.
  • 1500 m parkur için Kırmızı bone, 3000 m parkur için Beyaz bone verilecektir.
  • Sporcuların yarış günü saat 08:00 itibari ile numaralandırma işlemi için yarış alanında olmaları gerekmektedir.
  • Numaralandırma öncesinde vazelin, Güneş Kremi kesinlikle kullanılmamalıdır.

ULAŞIM                       :

• Gidiş                   : 10 Ağustos 2018 tarihinde 22:00’da İstanbul’dan Zeytinburnu, Kazlıçeşme, Marmaray’dan otobüs ile ücretiz ulaşım sağlanacaktır.
  • Dönüş                  : 12 Ağustos 2018 yarış programına göre hareket edilecektir.

BİLGİ İÇİN İRTİBAT :      İnebolu BelediyesiBasın Yayın ve  Halkla İlişkiler  Müdürlüğü

0(366) 8112470   -   0(366) 8114500-  Dahili 5

Dokümanlar
İnebolu İstiklal 2. Açık Deniz Yüzme Yarışı Katılım Formu İnebolu İstiklal 2. Açık Deniz Yüzme Yarışı Katılım Formu .docx /