30 Nisan 2018 Pazartesi Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
DALYAN AÇIK SU YÜZME YARIŞMASINDA, İNEBOLU BELEDİYESİ İSTİKLAL MANŞ YÜZME TAKIMI PLAKET İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Muğla’nın Ortaca ilçesinde 29 Nisan 2018 tarihinde düzenlenen, 3. Uluslararası Dalyan Açık Su Yüzme Yarışmasında, 2017 yılında Ülkemizden Manş Denizi’ni geçen İnebolu Belediyesi İstiklal Manş Yüzme Takımı yüzücüleri, Ortaca Belediyesi tarafından plaket ile ödüllendirildi. Plaket, İnebolu Belediyesi İnebolu İstiklal Manş Yüzme Takımı Kaptanı Hemşehrimiz Hasan HEKE’ye takdim edildi.

3. Uluslararası Dalyan Açık Su Yüzme Yarışması Ödül törenine, Belediye Başkanımız Engin UZUNER tarafından ‘‘9 Haziran İnebolu Şeref ve Kahramanlık Günü’’ tasvirli tabak plaket gönderildi. Tabak plaket Belediye Başkanımız Engin UZUNER adına, İnebolu Belediyesi İnebolu İstiklal Manş Yüzme Takımı Kaptanı Hemşehrimiz Hasan HEKE tarafından takdim edildi.