16 Nisan 2018 Pazartesi Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
BELEDİYE BAŞKANIMIZ ENGİN UZUNER’İN TURİZM HAFTASI MESAJI

İnebolu Belediye Başkanımız Engin UZUNER, 15 – 22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımız  Engin UZUNER, Turizm Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında;

“İnebolu’muz gerek doğa, gerek tarih, gerekse kültür turizm açısından çok önemli değerlere sahiptir. Kuzeybatı Anadolu’da yeşilin her tonundan mavinin sonsuzluğuna uzanan doğal güzellikleri ile İnebolu, güneşin denizden doğup, denize batışının izlendiği, tarihini korumuş, kültürel zenginliğe sahip, kayıkla kağnının mucizeler yarattığı İstiklal Madalyalı tek ilçedir.

İnebolu'muz, her mevsimi insana değer katan doğal güzellikleri ile tarihi, mimarisi, folklorik yapısı, geleneksel zengin mutfağı ve geleneksel el sanatlarımız ile her tarafı görülmeye değer cennettir. Temel hedefimiz; sürdürülebilir turizm politikaları ve isabetli kararlarla, İnebolu’muzun ülkemizde hızla gelişen turizm sektöründen yeteri kadar pay alabilmesini sağlamak ve turizm alanında hak ettiği noktaya getirmektir.

İnebolu Belediyesi olarak ilçenin tanıtımına ve turizmin canlandırılmasına her zaman büyük önem vermekteyiz. Bundan sonrada ilçenin tanıtımı ve turizmin canlandırılması için ne gerekirse yapmaya devam edeceğiz. Başarılı bir turizm sezonu geçirilmesi temennisi ile Turizm Haftasını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.