04 Nisan 2018 Çarşamba Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
BAŞKANIMIZ UZUNER’DEN, BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ’İ ANMA MESAJI

İnebolu Belediye Başkanımız Engin UZUNER, yakın tarihin bir dönemine damgasını vuran Başbuğ Alparslan Türkeş’in aramızdan ayrılışının 21. Yıldönümü nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Başkanımız UZUNER mesajında;

‘‘Merhum Liderimiz Başbuğ Alparslan Türkeş, seksen yıllık ömrü boyunca hayatını ülkesine, milletininin bekasına ve devamlılığına adayan örnek bir dava adamıdır. Çizdiği yolda kararlı, istikrarlı ve doğru inançlı bir politika sergileyen Liderimiz Alparslan Türkeş’in vefatıyla ülkemiz çok şey kaybetmiştir. Yıllar önce ortaya koyduğu ilkeleri ile günümüzde de ona ne kadar ihtiyaç duyulduğunun bir göstergesidir. Mücadelelerle geçen seksen yıllık ömründe ‘‘önce ülkem ve milletim’’ diyerek, Türk milletinin yücelmesi konusunda önemli çalışmalar yapmıştır. Türk milliyetçiliği davası, rahmetli Başbuğumuzun önderliğinde büyük bir fedakarlıkla yükselmiş ve bugünlere gelmiştir. Ülküsü ve fikirleri bizlere her zaman ışık olmuştur. Hayatı boyunca, Türkiye üzerine oynanan çirkin oyunları hep fark etmiş ve bu oyunlara karşı çıkmıştır. Verdiği demokrasi mücadelesi her geçen gün daha iyi anlaşılan ve gönlümüzdeki yeri hiç değişmeyecek olan Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i aramızdan ayrılışının 21. ölüm yıldönümünde saygı, sevgi ve rahmetle yad ediyorum.’’ dedi.