19 Eylül 2017 Salı Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
BAŞKANIMIZIN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Engin UZUNER, " 19 Eylül Gaziler Günü"  nedeniyle mesaj yayımladı. Mesajında;

“Tarih boyunca bağımsızlık ve özgürlüğünü korumak için omuz omuza mücadele eden ve zor şartlara rağmen zaferler elde eden milletimizin sahip olduğu vatan sevgisi ve istiklal ruhu tüm dünyaya örnek olmuştur.

Kurtuluş savaşımız sonucu elde ettiğimiz eşsiz zaferde de şehitlerimizin kanları kadar, gazilerimizin fedakârlık ve azimleri de büyük önem taşımaktadır. Türkiye Cumhuriyeti, işte o eşsiz zaferin sağlam temelleri üzerinde yükselmiştir.

Gaziler günü vesilesi ile başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimiz ile gazilerimizi  rahmet ve  minnetle   anıyor, hayatta bulunan gazilerimize de saygı ve şükranlarımı sunuyorum.’’ dedi.