15 Mayıs 2017 Pazartesi Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
İNEBOLU 2.İSTİKLAL AÇIK DENİZ YÜZME YARIŞI KATILIM LİSTESİ AÇIKLANDI

Belediyemizce, 8.Uluslararası İnebolu Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 13 Ağustos 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek olan ‘‘İnebolu 2. İstiklal Açık Deniz Yüzme Yarışı’’ na katılacak yüzücülerin listesi açıklandı.

İnebolu 2. İstiklâl Açık Deniz Yüzme Yarışı kayıtları İnebolu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce 28 Mart-28 Nisan 2017 tarihlerinde alındı. İnebolu 2. İstiklal Açık Deniz Yüzme Yarışına gösterilen yoğun ilgi ve alakadan dolayı yüzücülerimize teşekkür ederiz.

13 Ağustos 2017 Pazar günü yapılacak olan ‘‘İnebolu 2. İstiklâl Açık Deniz Yüzme Yarışı’’ na katılacak yüzücülerin yanlarında Lisanslarını bulundurmaları zorunludur. Lisans ibraz etmeyen yüzücüler yarışmaya katılamayacaktır. Ulaşım ve konaklama için Belediyemiz tarafından yarışmaya katılacak yüzücülere ilerleyen zamanda dönüş yapılacaktır.

İNEBOLU 2.İSTİKLAL AÇIK DENİZ YÜZME YARIŞI KATILIM LİSTESİ AÇIKLANDI