01 Mayıs 2017 Pazartesi Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
BELEDİYE BAŞKANIMIZ ENGİN UZUNER, 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI

Belediye Başkanımız Engin UZUNER, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkanımız Engin UZUNER mesajında, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nın emeğin bayramı olduğunu ve işçinin emeğinin alın teri kurumadan verilmesi gerektiğini söyledi.

Başkanımız UZUNER açıklamasında " 1 Mayıs emeğin bayramı, haksızlıklara karşı birlik olma günüdür. İşçinin sıkıntısız şekilde, huzurla çalışması, haklarının alın teri kurumadan verilmesi çok önemlidir. Biz hakların elde edilmesi ve korunması çerçevesinde sadece 1 Mayıs’ta değil her zaman işçi kardeşlerimizin yanında olduk. Bu düşüncelerle birlik, mücadele ve dayanışma günü olan bu günün kavgadan çatışmadan uzak, barış ve kardeşlik duyguları içerisinde, demokratik şekilde kutlanması dileğiyle tüm işçi kardeşlerimin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.