21 Nisan 2017 Cuma Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

TBMM’nin kuruluşunun 97. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Belediye Başkanımız Engin UZUNER mesaj yayımladı. Mesajında:

“Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türk halkının egemenliğini ilan ettiği tarihtir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş temellerini atan Türkiye Büyük Millet Meclisi, köklü atılımları ve reformları gerçekleştirmiş, bu dönemde yapılan yenilikler, ülkemiz için modernleşme mücadelesinin başlangıcı olmuştur.

Atatürk, T.B.M.M 'nin açıldığı bu önemli günü çocuklara armağan etmiştir. Bugün de her zaman olduğu gibi yarınlarımızın güvencesi olan çocuklarımızın, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde; ilke ve devrimleri doğrultusunda yetişmesi en büyük dileğimizdir.

Bu anlamlı günde başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ile Cumhuriyeti ilan eden birinci mecliste görev yapan üyeleri, Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, Türk çocuklarına ve tüm dünya çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.