10 Nisan 2017 Pazartesi Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
BAŞKANIMIZ ENGİN UZUNER’İN POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 172. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA MESAJI

Belediye Başkanımız Engin UZUNER Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yıldönümü ve polis haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı. UZUNER mesajında şunları söyledi:

‘‘Polis teşkilatımız, hukukun üstünlüğü, insan haklarına saygı ve tarafsızlık ilkelerine bağlı kalarak bireylerin temel hak ve özgürlüklerinin korunmasına, toplumun düzen, barış, huzur ve güvenlik içerisinde hayatını sürdürmesine imkân sağlamaktadır. Polis teşkilatımızın çok kıymetli mensupları, değerli polislerimiz, Ülkemizin dört bir yanında ellerinden gelen gayretle, gece gündüz demeden insanımızın huzurunu sağlamak, güvenliğini temin etmek için tüm gayretleriyle çalışmakta, en zor şartlarda dahi görevlerini ifa ederken gerektiğinde bu ülke ve bu millet için canını feda etmektedir. Onların sağladığı huzur ve güven ortamı sayesinde özgürlüğümüzü yaşıyor, her türlü endişeden uzak bir şekilde hayatımızı sürdürüyoruz. Millet olarak kendilerine şükran borçluyuz. Bu duygu ve düşüncelerle; Polis teşkilatımızın 172. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, zor ve meşakkatli görevlerinde tüm polislerimize başarılar diliyor, görevi başında vatanı ve milleti uğruna gözünü kırpmadan şehit düşen polislerimize Allah'tan rahmet diliyorum.’’ dedi.