17 Mart 2017 Cuma Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
BAŞKANIMIZIN ŞEHİTLER GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Engin UZUNER  18 Mart Çanakkale Zaferinin 102. yıldönümü  ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle mesaj yayınladı. UZUNER mesajında şu açıklamalarda bulundu.

" Çanakkale Savaşı ile birlik beraberliğin; milli şuurun; tek yürek; tek yumruk olabilmenin; vatan toprağını düşmana teslim etmemek için ölümü göze almanın bütün dünyaya en çarpıcı, en anlamlı örneği gösterilmiştir. Çanakkale Savaşında ülkemizin istiklâli ve bağımsızlığı şehitlerimizin kanıyla yazılmıştır. Kutsal emaneti korumak için bugün hepimize düşen ortak görev, ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyete sahip çıkmak ve bu şanlı zaferin nasıl kazanıldığını gelecek kuşaklara aktararak, bu ruhu sonsuza kadar yaşatmaktır.

Başta Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, yıldönümünü kutladığımız Çanakkale Zaferi'ni ve şanlı tarihimizdeki nice zaferleri bizlere armağan eden; vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve Türk Ulusunun huzur ve güvenliği için hayatlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum." dedi.