14 Mart 2017 Salı Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
BAŞKANIMIZ ENGİN UZUNER’İN, 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Engin UZUNER, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. Mesajında; "Sağlıklı bir yaşam, insanların vazgeçemeyeceği temel bir haktır. Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır. Hiç kuşkusuzdur ki bu anlamda doktorlarımız, fedakârlıkları ve meslek aşkları sayesinde, insanların yaşam kalitesini yükseltmede ve bu yaşam kalitesinin duraksamaya uğradığı hallerde hastalarını sağlığına kavuşturmak adına kutsal bir mümessil olarak bu önemli ve zor görevi üstlenmişlerdir. Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün “Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz” sözü Türk hekimlerine olan güvenin büyük göstergesidir. Herkese eşit ve kaliteli sağlık hizmeti felsefesiyle hareket eden fedakârca çalışarak, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, mesleğini özveriyle yerine getiren hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, saygı ve sevgiler sunuyorum.” dedi.