08 Mart 2017 Çarşamba Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
BAŞKANIMIZIN,8. ULUSLARARASI İNEBOLU HEYAMOLA DENİZ ŞENLİKLERİ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ AÇIKLAMASI

Belediyemizce 7 yıldır gerçekleştirilen ve bu yıl sekizincisi gerçekleştirilecek olan Uluslararası İnebolu Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali bu yıl 11-12-13 Ağustos 2017 tarihlerinde kutlanılması düşünülmektedir.

Konu ile ilgili Belediye Başkanımız  Engin UZUNER şu açıklamalarda bulundu;

"İş başına geldiğimiz günden bu zamana unutulmuş ve unutturulmuş deniz şenliklerini her yıl festival kapsamında düzenleyerek, Türkiye’nin starlarını, uluslararası halk dansları topluluklarını ve farkındalık yaratacak etkinlikleri, İnebolu İstiklal Açık Deniz Yüzme Yarışlarını, doğa, tarih, kültür kenti ilçemize kazandırdık. Bu senede 8. Uluslararası İnebolu Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivalini,  11-12-13 Ağustos 2017 tarihlerinde yapmayı düşünüyoruz.

İlçe dışındaki hemşerilerimiz, gurbetçilerimiz bu tarihlerde ilçemizde toplanabilirler, misafirlerini ağırlayabilirler. Her yıl bir öncekinden daha farklı etkinliklerle bölgemizin öncüsü durumuna geldik. Her zaman dediğimiz gibi Festivalimiz İstiklal Madalyalı İlçemize armağanımızdır.” dedi.