07 Mart 2017 Salı Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
BAŞKANIMIZIN, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Engin UZUNER, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında;

‘‘Milli değerlerimiz ve inanç sistemimiz içerisinde kadının, analık sıfatı başta olmak üzere daima önemli bir konumda yer almaktadır. Kadınlarımız sağlıklı bir toplumun temel taşıdır. Kadınların toplumsal ve siyasal yaşama etkin katılımının, gelişmişliğin ve çağdaşlığın önemli göstergelerinden biridir.

Günümüz dünyasında, milletler kadına verdikleri değer ölçüsünde statü kazanır duruma gelmiştir. Milli Mücadelemizde cephede savaşan erkeğine mermi taşıyan Türk kadını, Cumhuriyetin kurulmasıyla birlikte, sosyal ve kültürel alanlarda, eğitimde, hukukta, siyasette ve diğer birçok alanda erkeklerle eşit haklara sahip olmuştur. Millet olarak bizler, geçmişten günümüze her daim, kadına değer ve önem veren bir millet olmuşuzdur ve bu özelliğimizin de devam edeceği inancını taşıyorum.

Varlıklarıyla hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillendirilmesinde önemli rol oynamaktadırlar. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.