16 Şubat 2017 Perşembe Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
İNEBOLU’DAN KASTAMONU’YA İSTİKLAL YOLU YÜRÜYÜŞÜ TÖRENİNE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Ülkemizin bağımsızlığını, milletimizin birlik ve bütünlüğünü bozmaya kalkışan (FETÖ/PDY, PKK vb.) terör örgütlerine karşı canı pahasına şehit olan asker, polis ve sivil vatandaşlarımızın anısına ayrıca Milli Mücadele yıllarında Mustafa Kemal Atatürk'ün "Gözüm Sakarya'da Dumlupınar'da Kulağım İnebolu'da" sözleriyle vurguladığı İstiklal Yolunda başta cephane taşırken şehit düşen "Şerife Bacı" olmak üzere tüm şehitlerimizi anmak amacıyla 18 - 21 Şubat 2017 tarihleri arasında İnebolu - Kastamonu arası (95 Km 4 gün) "Şerife Bacı ve Tüm Şehitlerimizi Anma İstiklal Yolu Yürüyüşü" Kastamonu Valiliği destek ve himayelerinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde yapılacaktır.

18-21 Şubat 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan İnebolu’dan Kastamonu’ya Şerife Bacı ve Tüm Şehitlerimizi Anma İstiklal Yolu Yürüyüşü, 18 Şubat 2017 Cumartesi günü saat 09:30’da İnebolu Limanında yapılacak törenle birlikte başlayacaktır.

Şerife Bacı ve Tüm Şehitlerimizi Anma İstiklal Yolu Yürüyüşü törenine katılmak üzere tüm halkımızı İnebolu Limanına bekliyoruz.