30 Nisan 2019 Salı Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
BAŞKANIMIZDAN, 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Belediye Başkanımız Mustafa Huner ÖZAY, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Alınterinin ne denli önemli olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanımız Mustafa Huner ÖZAY, mesajında;

‘‘Bizler, alın terinin önemini, kutsallığını bilen, insanlık alemine dayanışma kültürünü yaşatan kadim bir medeniyetin mirasçılarıyız. Gerek hükümetimiz gerekse bizler milletimizden aldığımız güçle, daha güçlü, daha huzurlu, daha müreffeh bir Türkiye için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu değerler çerçevesinde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olan işçi bayramının, insan onuruna yaraşır bir şekilde huzur, güven ve barış ortamında kutlanması, diğer yandan çalışanlarımızın iş güvenliği ve sağlığının bizlerin en önemli hassasiyetlerinden biri olduğu ortamlarda çalışmaları da hedeflediğimiz ve arzuladığımız önemli bir noktadır.

Sevgi, saygı ve bir olmaya daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, 1 Mayıs’ın anlamına yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma havasında, huzur içerisinde geçeceğine olan inancımla, alın teriyle ekmeğini kazanan başta işçi ve emekçiler olmak üzere tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyorum.’’ dedi.