10 Ağustos 2019 Cumartesi Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
BELEDİYE BAŞKANIMIZ MUSTAFA HUNER ÖZAY’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Mustafa Huner ÖZAY, Kurban Bayramı nedeniyle Bayram mesajı yayınladı. Mesajında;

‘‘Kurban Bayramı, Müslümanları ortak duygularda buluşturan, toplumu kaynaştıran huzur ve coşku kaynağıdır. Asırlardır bizleri birbirimize bağlayan manevi değerlerimizden biri olan Kurban Bayramını en güzel biçimde değerlendirerek kalbimizi iyiliklere, güzelliklere, hayırlara açmalı, hayatımızda hoşgörüyü egemen kılarak birlik ve dirliğimizi güçlendirmeliyiz. Sevginin,  paylaşmanın,  dayanışmanın,  dargınlıkları  aradan  kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı  böyle  zamanların çoğaltılması ve her  günün  bayram gibi yaşanabilmesi  için  gayret sarf etmeliyiz. Bu vesileyle, Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyor, ülkemize ve İslam dünyasına sağlık,huzur,esenlikler getirmesini, milli birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz  ediyorum. Sevgi, barış ve hoşgörünün  hâkim olduğu nice bayramlar diliyorum.’’ dedi.