22 Nisan 2019 Pazartesi Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

TBMM’nin kuruluşunun 99. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Belediye Başkanımız Mustafa Huner ÖZAY bir mesaj yayımladı. Mesajında;

‘‘23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği tarihtir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş temellerini atan Türkiye Büyük Millet Meclisi, köklü atılımları ve reformları gerçekleştirmiş, bu dönemde yapılan yenilikler, ülkemiz için modernleşme mücadelesinin başlangıcı olmuştur.

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk bu günü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak çocuklarımıza hediye ederek taçlandırmıştır. Millet olarak, çocuklarımızı dünyadaki en kıymetli varlık olarak görüyor, onları el üstünde tutuyoruz. En büyük arzumuz, çocuklarımıza ve gençlerimize çok daha parlak yarınlar hazırlayabilmektir. İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum. Tüm çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarının bu müstesna bayramını gönülden tebrik ediyorum.’’ dedi.